Assignació codi de contribuent ATIB

L’Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB) comunica que a partir d’enguany ja no s’enviaran Cartes de Pagament dels imposts i taxes municipals que gestiona. A partir d’ara, només es podrà accedir als rebuts de forma telemàtica o pagar per domiciliació bancària.
 
Els propers dies 12 de juny i 14 de juny, de les 8.15 a les 14.00 i de les 17.00 a les 19.00 hores, l’Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB) us facilitarà, a les dependències municipals d’aquest consistori (Plaça de l’Ajuntament, 1), el codi de contribuent per accedir telemàticament als vostres rebuts amb el nou sistema del Carter Virtual d’Avisos, així com la tramitació de la domiciliació bancària. Si ja teniu el codi de contribuent que se us ha facilitat en comunicacions anteriors, no és necessari que en tragueu un de nou.
 
Els interessats en obtenir el codi contribuent o fer la domiciliació bancària, han de sol•licitar cita prèvia fins el dia 11 de juny al mateix Ajuntament (tel. 971 61 00 02).
 
Per fer els tràmits esmentats és imprescindible aportar la següent documentació:
 
Per obtenir el codi contribuent, si és el mateix titular, el document d’identitat (DNI o NIE). Si no és el mateix titular, autorització del titular per fer aquest tràmit.
 
Per fer la domiciliació bancària, és necessari que el titular o la persona autoritzada a fer-la, presenti l’acreditació de la titularitat del compte bancari de domiciliació, així com una còpia dels rebuts a domiciliar i el DNI o NIE.
 
Per a més informació podeu contactar amb l’Ajuntament (tel. 971 61 00 02).
 

Quan: 
dijous, 14 juny, 2018
Hora: 
08:15
On: 
Ajuntament d'Esporles