Benvinguda als 20 alumnes treballadors dels Tallers Ocupacionals

Data de publicacio: 
dilluns, setembre 28, 2020

Un any més l’Ajuntament d’Esporles durà a terme els programes Mixts d’ocupació i formació de la convocatòria de subvencions SOIB Ocupació i Formació. Enguany es treballa en dos programes diferents per tal de millorar les possibilitats d’inserció laboral de persones de diferents edats.
El TO “Xarxa Forestal Esporles III” és un programa Mixt per a menors de 30 anys (SOIB JOVE Formació i ocupació finançat pel SOIB amb la participació del SEPE i el cofinançament del Fons Social Europeu) on 10 alumnes-treballadors/es obtindran un Certificat de Professionalitat de nivell 2 en “Aprofitaments forestals”. Durant 12 mesos aniran combinant la seva formació amb un contracte laboral on aniran fent feina per diferents espais i camins del municipi aplicant els coneixements en els quals s’estan formant.

Per altra banda el TO “Son Quint IV” per a majors de 30 anys (SOIB 30 Ocupació i Formació finançat amb fons del SOIB mitjançant conferència Sectorial) els 10 alumnes-treballadors/es obtindran dos Certificats de Professionalitat de nivell 1 “Activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes” i “Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria”. Al llarg d’aquests 12 mesos, a més de la formació faran feina en la neteja de diferents espais així com tasques de manteniment a l’Hort de Son Tries (desbrossament, manteniment de l’umbracle, del viver i sistema de reg, planters per a la posterior collita de productes...).