Esporles tendrà Escola d’Idiomes el curs vinent

Data de publicacio: 
dimecres, juny 27, 2018
  • L’Ajuntament d’Esporles obrirà aquest mes d’octubre la seva Escola d’Idiomes
  • Gestionada per l’empresa especialitzada Punt de Partida, s’hi impartiran classes d’anglès, francès i alemany

L’Ajuntament d’Esporles col·labora amb l’empresa especialitzada Punt de Partida per a la implantació d’una escola d’idiomes al municipi aquest curs 2018/2019. Les classes d’anglès, francès i alemany començaran el pròxim  1 d’octubre.

Les inscripcions ja estan obertes al web www.puntdepartida.cat al correu  reserves@puntdepartida.cat o bé per telèfon 93.119.05.45.

 “L’objectiu és fomentar l’aprenentatge d’idiomes i, també, garantir que els cursos siguin accessibles per a tothom”, explica la Batlessa Maria Ramon.
L'ajuntament, amb l'objectiu de fomentar l'aprenentatge d'idiomes al municipi facilita aquests cursos. Punt de Partida gestiona l’Escola d’Idiomes i ofereix els cursos a un preu reduït de 32 euros mensuals 2 classes a la setmana.

La contractació del professorat i la gestió de les classes anirà a càrrec de Punt de Partida. Cada grup podrà tenir de 8 a 15 alumnes, que faran dues classes a la setmana. Els grups es formaran tenint en compte els horaris triats i els coneixements de cada alumne, que Punt de Partida avaluarà amb la corresponent prova de nivell abans de començar les classes. Els cursos estaran oberts a alumnes des dels 3 anys fins a adults de qualsevol edat i nivell. Els que així ho desitgin podran optar als certificats reconeguts pel Marc Comú Europeu (A1, A2, B1, B2 i C1) examinant-se a Esporles.