Primeres passes cap a la renovació comercial d´Esporles

Data de publicacio: 
divendres, març 23, 2018

Una vintena de comerciants i empresaris, la batlessa, la regidora de Promoció Econòmica i l´AODL de l'Ajuntament d´Esporles a més de dues tècniques especialitzades en comerç de l´Institut d´Innovació empresarial de les Illes Balears es van reunir aquest dijous vespre a la sala d´actes de Sa Fàbrica per dur a terme un berenar col·loqui amb la clara fita de millorar la situació econòmica dels empresaris i comerciants d´Esporles.

Aquesta ja és la segona trobada de treball amb el sector comercial dins el programa Icomerç.


Durant la trobada, es van tractar diferents punts:

  1. Anàlisi de la situació econòmica del comerç esporlerí. Gràcies a l´informe elaborat conjuntament per l´Ajuntament d´Esporles i l´IDI es va analitzar la realitat socioeconòmica de les empreses del municipi.

  2. Presentació dels nous negocis. Nous comerços i negocis es van donar a conèixer per primera vegada. Els assistents van aprofitar la cita per poder crear sinergies entre diferents empreses.

  3. Renovació de l´associació de comerciants i empresaris. Conscients que la unió fa la força, es va donar una gran passa per aconseguir l'objectiu de l'Associació de Comerciants i Empresaris que no és altre que consolidar les empreses d´Esporles, defensar i fomentar els interessos del comerç de proximitat, així com del model de comerç urbà que ens envolta i ens caracteritza. A més, es pretén associar l'amabilitat i l'alegria a l'experiència de comprar a Esporles

  4. Noves propostes de dinamització comercial. Els assistents van aportar noves idees per poder donar difusió i repercussió als seus negocis.
     

Conscients de la feina que encara queda per fer, es va acordar que s´ha de treballar conjuntament en futures accions i mantenir una fluida comunicació.